KORT OM OS

RM Import blev etableret i 1998 og har lige siden leveret friske dadler, tørret frugt og nødder til engrosled og supermarkedkæder i Danmark og Nordeuropa. Vi har hovedsæde i Hammel, hvor vi også har vores lagerfaciliteter. Virksomhedens stifter har rødder i Iran, hvor familien gennem generationer har beskæftiget sig med handel af dadler og tørret frugt. Virksomheden har egne dadelplantager og pakkeri i byen Bam i Iran, som i høstperioden beskæftiger omkring 400 medarbejdere.

VORES SORTIMENT

Vi har et mangfoldigt sortiment indenfor dadler, tørret frugt, nødder og naturlige snacks. Vores primære produkt er friske dadler, som vi selv dyrker, høster og pakker på vores plantager i Bam, Iran. Vores produkter udplukkes fra alle verdenshjørner, med fokus på den højeste kvalitet. Hertil producerer vi vores egne produkter under kategorien “naturlige snacks”, som er baseret på naturlige kvalitetsråvarer, som et alternativ til de traditionelle snack produkter.

BÆREDYGTIGHED OG ØKOLOGI

Bæredygtighed og økologi er en gennemgående målsætning for vores produktsortiment. Produkter som kommer af naturen og bevarer naturen. Økologi som understøtter det rene produkt og bæredygtighed som sikrer fremtiden. Vi handler med omtanke for miljøet. Derfor sikrer vi kvaliteten i vores produkter hele vejen fra høst til det færdige produkt.

“ORDET KVALITET, STÅR FORAN ALT HVAD VI LAVER”

Rasoul Motahedian, Stifter / Adm. Direktør

CERTIFICERING

RM Import har flere certifikater som dokumenterer kvaliteten af vores produkter og handel. Herunder “Sedex – Empowering responsible supply chains” og “Global G.A.P.”.

PRIVATE LABEL

Vi tilbyder alle vores produkter som private label løsninger. Vi producerer, importerer og pakker til vores kunder efter behov. Vi skræddersyer og udvikler produkter i samarbejde med vores kunder.

SEND OS GERNE EN

FORESPØRGSEL

Har du en forespørgsel, er du velkommen til at sende os en mail.
Så kontakter vi dig hurtigst muligt.